Taxi Gerrit Zevenhuizen | 055 - 2 60 60 60
Geselecteerde taal: Nederlands | English
Wij verzorgen ritten naar alle vliegvelden Bij ons kunt u pinnen Kroondomeinen Het Loo - Apeldoorn Oranjepark - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Centraal Station - Apeldoorn Begraafplaats Soerenseweg - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Berg en Bos - Apeldoorn Paleis Het Loo - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Gelre Ziekenhuizen - Apeldoorn Koninklijke Scholengemeenschap - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Schouwburg Orpheus - Apeldoorn Schouwburg Orpheus - Apeldoorn
Hoofdpagina » Links » Hotels

Bilderberg Hotel de Keizerskroon

Koningstraat 7, 7315 HR Apeldoorn
055 - 521 77 44
www.bilderberg.nl/keizerskroon/
Dit hotel is gelegen in de bosrijke omgeving en in de directe omgeving van Paleis het Loo. Niet ver gelegen van de Apeldoornse binnenstad, schouwburg en horeca kunt u hier prinsheerlijk vertoeven. Een schitterende locatie voor een speciale gelegenheid, een heerlijk weekendje weg of als tijdelijk onderkomen voor uw zakenrelatie(s).

Bastion Hotel Apeldoorn / Het Loo

Loolaan 556, 7315 AG Apeldoorn
055 - 579 12 55
www.bastionhotels.nl/hetloo/
Dit hotel is gelegen op een steenworp afstand van Paleis het Loo en bosrijke omgeving waar u heerlijk kunt tot rust kunt komen. Het hotel bevindt zich niet ver van de Apeldoornse binnenstad, schouwburg en horeca een heerlijke locatie voor een weekendje weg of voor als onderkomen voor u of uw medewerker(s) of zakenrelatie(s).

Hotel Gastronomique De Echoput

Amersfoortseweg 86, 7346 AA Hoog Soeren
055 - 519 12 48
www.echoput.nl
Dit hotel is gelegen naast de kroondomeinen waar u heerlijk kunt wandellen en fietsen en tevens aan de geschiedenisrijke E8, de route Londen-Berlijn-Moskou. Hotel Gastronomique wil zeggen dat u zowel lekker tot rust kunt komen in één van de luxe hotelkamers maar ook de inwendige mens kunt laten verwennen in het restaurant met een overheerlijk bereid stukje wild vergezeld van één van de speciaal door Peter Klosse geselecteerde wijnen. Een unieke en schitterende locatie voor speciale gelegenheden.

Hotel de Cantharel

Van Golsteinlaan 20, 7339 GT Apeldoorn
055 - 541 44 55
www.hoteldecantharel.nl
Een zeer compleet hotel aan de rand van Apeldoorn. U kunt heerlijk wandellen en fietsen in de omgeving of zich laten verwennen in het wellness & beauty centre. Ook kan er heerlijk gelunched en gedineerd worden in het restaurant. Deze locatie beschikt over enkele ruimten die zich uitstekend lenen voor vergaderingen, conferenties en trainingen. Een zeer geschikt hotel voor een weekend weg, zakenrelatie(s) en medewerker(s).


Graag tot ziens,

Gerrit