Taxi Gerrit Zevenhuizen | 055 - 2 60 60 60
Geselecteerde taal: Nederlands | English
Wij verzorgen ritten naar alle vliegvelden Bij ons kunt u pinnen Kroondomeinen Het Loo - Apeldoorn Oranjepark - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Centraal Station - Apeldoorn Begraafplaats Soerenseweg - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Berg en Bos - Apeldoorn Paleis Het Loo - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Gelre Ziekenhuizen - Apeldoorn Koninklijke Scholengemeenschap - Apeldoorn Bij ons kunt u pinnen Schouwburg Orpheus - Apeldoorn Schouwburg Orpheus - Apeldoorn
Hoofdpagina » Links » Restaurants

Restaurant De Bon Vivant

Loolaan 42, 7315 AC Apeldoorn
055 - 578 75 05
www.debonvivant.nl
Restaurant De Bon Vivant ligt aan de historische allee dat onderdeel was van de eerste verharde straatweg die ons land rijk was. Het restaurant is omgeven door groen en bevindt zich in het hart van de Veluwe, deze factoren zijn een grote inspiratie voor de diverse gerechten. Een aanrader als u zich wil laten verrassen met een overheerlijk stukje wild of vis.

Restaurant Poppe

Paslaan 7, 7311 HA Apeldoorn
055 - 522 32 86
www.poppe-apeldoorn.com
Restaurant Poppe is al jaren een begrip in Apeldoorn. Met zijn open keuken kunt u zien hoe de meest fantastische gerechten bereid worden. Geniet van de ambiance, de aan het seizoen aangepaste menukaart en een overheerlijk glas wijn uit de met zorg samengestelde wijnkaart. Een bezoek aan Restaurant Poppe is een totaal nieuwe ervaring voor het oudste gedeelte van de hersenen en daardoor zeker de moeite waard.

Shabu Shabu Sushi & Grill

Marktplein 40, 7311 LR Apeldoorn
055 - 744 00 63
www.shabushabu.nl/apeldoorn
Bij Shabu Shabu kunt u genieten van de lekkerste en vers bereide sushi's, maar ook de vlees- en vegetarische eter kan in dit restaurant zijn hart ophalen. "All you can eat" is in dit geval eerder "All your senses can feast".

Restaurant Ramblas

Nieuwstraat 6, 7311 HZ AC Apeldoorn
055 - 522 01 85
www.restaurantramblas.nl/
De mediterraanse sferen en authentieke Spaanse hapjes die u gepresenteerd worden zorgen voor een gezellige ongedwongen avondje uit. Het voelt even of u weer op vakantie bent, gelukkig hoeft u voorafgaand aan het diner uw bagage niet te in pakken.


Graag tot ziens,

Gerrit